Српски покрет обнове позвао је данас житеље Мионице и Лучана као и своје присталице да на предстојећим локалним изборима, у недељу 28. децембра, глас дају изборним листама које предводи премијер Србије и лидер СНС Александар Вучић.

Како се наводи у саопштењу СПО, која на изборима наступа заједно са СНС, победа тих листа обезбедиће да Мионица и Лучани добију стабилну, поштену и одговорну власт, која ће имати добру сарадњу са Владом Србије.

То ће, како се истиче, омогућити улагања у тим срединама, запошљавање, развој пољопривреде и туризма, изградњу путева, школа, болница...

"СПО наступа заједно са СНС, јер желимо да обновимо све најбоље из наше прошлости и да на тим темељима градимо заједничку и сигурну будућност", рекао је потпредседник СПО и народни посланик Александар Чотрић у писаној изјави.

Према његовим речима, у тим општинама живе људи који су одлуке увек доносили разумом у својем интересу, али и у интересу државе, истакавши да је данас тај интерес да Србија буде у Европи, а да у Србији буду европски услови живота.

"Желимо да искоренимо криминал и корупцију, да се сваки човек осећа сигурно, да се поштују рад и памет и да задовољна и срећна породица постану основ за поновни развој наших села, вароши и градова", поручио је Чотрић.