Централна прослава Видовдана, славе Српског покрета обнове, организована је ове године у Смедеревској Паланци.

Прослави уприличеној у великој сали хотела Кисељак присуствовало је више стотина чланова странке из овог значајног упоришта СПО, а специјални гост био је председник странке Вук Драшковић, чије обраћање присутнима је испраћено овацијама.

Поред г. Драшковића, централну прославу Видовдана у См. Паланци својим присуством су увеличали и потпредседници Александар Југовић и Мирко Чикириз, као и председник ИО СПО Немања Старовић, потпредседник ИО СПО Авро Осмајлић, директор странке Александар Цветковић, те чланови
Председништва СПО Данило Ђукић и Милош Жикић. Позиву Општинског одбора СПО одазвали су се сви виђенији политички актери из См. Паланке, међу којима и председник општине Радослав Милојичић Кена.

Председник ОО СПО Смедеревска Паланка Добрица Јозић истакао је да је члановима странке у См. Паланци учињена велика част одлуком да се централна прослава страначке славе одржи у њиховом месту, те да је то потврда вредног и преданог рада свих месних одбора странке, као и да ће данашња величанствена свечаност свакако допринети даљем јачању угледа СПО у овом граду.