Више од 4.000 чланова и симпатизера Српског покрета обнове и Народног покрета „Динара – Дрина - Дунав“ окупило се данас испред просторија Странке у Радничкој улици, уочи предизборног митинга који је на Спенсу организовала Коалиција окупљена око Српске напредне странке.

– После 23 године политички програм Српског покрета обнове постао је званична државна политика Србије. Зато дајемо подршку коалицији на челу са Српском напредном странком и будућности коју Србија заслужује – истакао је председник Српског покрета обнове Вук Драшковић, обраћајући се окупљеним грађанима Новог Сада.

Према његовим речима, циљеви за које се СПО бори тек сада се остварују, а глас за коалицију у којој је наша странка је наставак те борбе.

– Доследност нас је протеклих деценија пуно коштала. Изгубили смо на политичкој снази, а, нажалост, изгубили смо и неке главе. Зато позивамо све људе који су икада били у Српском покрету обнове, да гласају за своју борбу и своје жртве – подвукао је Драшковић.

Лидер Народног покрета „Динара – Дрина - Дунав“ Томислав Бокан, изјавио је на предизборном митингу у Новом Саду да подршка Коалиције „Сви за Нови Сад“ иде победничкој коалицији на предстојећим изборима.

– Заједно чинимо коалицију традиције и младости. На правим темељима изградићемо бољу државу, правих вредности. На изборима 16. Марта дајемо глас за будућност Србије у коју верујемо – поручио је Томислав Бокан.