Српски покрет обнове расписује Четврти годишњи отворени конкурс за избор најбољих активисткиња и активиста Странке за 2016. годину, у више категорија.

Конкурс је отворен, што значи да сваки грађанин и грађанка Србије, члан и чланица Странке, односно Mесни, Општински, Градски и Покрајински одбор, као и Одбор у региону и дијаспори, могу да пошаљу образложени предлог, а петочлана Комисија, коју чине потпредседник СПО и народни посланик Александар Чотрић, председник ИО СПО Авро Осмајлић, директор СПО Александар Цветковић, председница Покрета жена СПО Јелена Благојевић и председник Промотивног извршног одбора Драган Влатковић изабраће лауреате у свакој категорији.

Најбољим aктивисткињама и активистима СПО председник СПО Вук Драшковић уручиће повеље и пригодне поклоне на свечаности која ће у седишту СПО бити одржана средином јануара 2017. године.

Избор најбољих активисткиња и активиста организује се у следећим категоријама:

а) Припадник/ца Омладине СПО;

б) Припадница Покрета жена СПО;

в) Председник/ца Месног одбора СПО;

г) Председник/ца Општинског/Градског одбора СПО;

д) Аутор/ка коментара на медијским порталима и сајтовима;

ђ) Активист/киња на друштвеним мрежама;

е) Одборник/ца локалног парламента;

ж) Општински/градски већник;

з) Менаџер/ка;

и) Члан/ица из дијаспоре;

ј) Хумани чин.

Молимо Вас да своје образложене предлоге са именом, презименом и функцијом предложеног кандидата/киње пошаљете најкасније до 31. децембра 2016. године на адресу електронске поште:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., са назнаком на коју категорију се предлог односи.

Председништво СПО
Промотивни извршни одбор СПО