Српски покрет обнове расписује Трећи годишњи отворени конкурс за избор најактивисткиња и најактивиста Странке за 2015. годину, у више категорија.

Конкурс је отвореног типа, што значи да сваки грађанин, члан Странке или Mесни, Општински, Градски и Покрајински одбор, као и Одбор у дијаспори, могу да пошаљу образложени предлог, а петочлана Комисија, коју чине потпредседник СПО и народни посланик Александар Чотрић, народна посланица и потпредседница др Љиљана Косорић, директор СПО Александар Цветковић, председница Покрета жена СПО Јелена Благојевић и председник СОПО Авро Осмајлић изабраће лауреате у свакој категорији.

Најактивисткињама и најактивистима СПО председник СПО Вук Драшковић уручиће повеље и пригодне поклоне на свечаности која ће у седишту СПО бити одржана средином јануара 2016. године.

Избор најактивисткиња и најактивиста организује се у следећим категоријама:

а) Припадник/ца Омладине СПО;

б) Припадница Покрета жена СПО;

в) Председник/ца Месног одбора СПО;

г) Председник/ца Општинског/Градског одбора СПО;

д) Аутор/ка коментара на медијским порталима и сајтовима;

ђ) Активист/киња на друштвеним мрежама;

е) Одборник/ца локалног парламента;

ж) Општински/градски већник;

з) Менаџер/ка;

и) Члан/ица из дијаспоре;

ј) Хумани чин.

Молимо Вас да своје образложене предлоге са именом, презименом и функцијом предложеног кандидата/киње пошаљете најкасније до 31. децембра 2015. године на адресу електронске поште:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., са назнаком на коју категорију се предлог односи.

Председништво СПО
Промотивни извршни одбор СПО