Пред локалне изборе у Драгачеву, подршка изборној листи “Александар Вучић – зато што волимо Драгачево”, стигла је и од Српског покрета обнове.
Заменик председника СПО, Александар Чотрић, посетио је Лучане и том приликом позвао све бираче да у што већем броју изађу на изборе 16. децембра.

“Позивам све чланове, симпатизере и присталице СПО да свој глас на предстојeћим изборима дају изборној листи број један, jер сматрамо да победа те листе значи да ће бити настављени сви инфраструктурни и други пројекти који су започети, а који значе грађанима. Добар, одговоран и поштен рад, то је најбоља  пропаганда. Општинска управа одлично је радила у протеклом периоду и остварена је одлична сарадња са свим министарствима, побољшан је животни стандард, подигнут ниво примања, обезбеђена насеља од поплава, изграђена путна инфраструктура, у сваком селу је понешто урађено да становници живе боље. Не треба се враћати у прошлост, људи кoји су пре били на власти показали су шта знају и могу, а то није довољно, бирачи морају гледати у добру и квалитетну будућност својих породица”, рекао је Чотрић.

Председница општине Лучани, Весна Стамболић, изразила је своје задовољство због подршке која је стигла од колега.

“Свака подршка значи, а мене је посебно oбрадовала јер је ненајављена и изненађујућа. Сигурна сам да у Драгчеву има симпатизера СПО. Важно је да имате подршку од странке која није у власти са вама, али људи препознају оно што смо ми радили. Драго ми је што су резулатати нашег рада стигли и до чланова СПО и да су препознали наше залагање”, рекла је Весна Стамболић и позвала све бираче да 16. децембра у што већем броју изађу на изборе.