У уторак 20. јуна одржан је веома успешан састанак ОО СПО Ковин на којем је испољено јединство чланства и исказана подршка ставовима Председништва СПО и председника Вука Драшковића.

Састанку, којем је председавао председник одбора Игор Наод, присуствовали су Александар Чотрић, заменик председника СПО, Александар Цветковић, директор Странке и Зоран Марин, председник Јужнобанатског окружног одбора СПО.

Констатовано је да ниједан члан СПО из целог Јужног Баната није напустио Странку, а разговарано је о начинима унапређења рада и комуникације унутар Странке, као и према грађанима.

Критиковано је руководство претходног Покрајинског одбора, на челу са Жиком Гојковићем, које је потпуно занемаривало одбор СПО у Ковину и које ништа није учинило да Странка у овој општини учествује на локалним изборима који су одржани у априлу.

- Осим директива, из седишта ПО СПО у Новом Саду, никад ништа друго нисмо добијали - рекли су чланови ОО СПО Ковин и изразили су наду да ће се ситуација битно променити кад буде изабран нови састав Покрајинског одбора Странке за Војводину.