У препуној свечаној сали Удружења књижевника Србије одржана је промоција нове књиге Вука Драшковића "Исечци времена" у издању ИП "Лагуна".

О књизи су говорили Зоран Пановић, Вељко Лалић, Светислав Басара, прф. др Ратко Божовић и Гојко Тешић, осврнувши се на период политичке борбе аутора књиге у временском раздобљу од 1989. до 2016.

Сви су запазили исто, да Вук Драшковић има пророчки дар и да се оно на шта је он упозоравао у својим политичким беседама, интервјуима, чланцима, који се налазе у књизи "Исечци времена", касније обистинило.

Због противљења ратовима и бескомпромисне борбе против режима Слободана Милошевића на њега су покушана два атентата, а Служба државне безбедности све је учинила да уништи странку која је говорила истину и била највећи противник тадашњег диктатора.Промоцији су присуствовали власник ИП "Лагуна" Дејан Папић, Даница Драшковић, потпредседник СПО и народни посланик Александар Југовић, члан Председништва СПО проф. Спасоје Крунић, председник Извршног одбора СПО Авро Осмајлић, директор СПО Александар Цветковић, пословни секретар СПО Владимир Ћалић, чланови главног одбора СПО Веселин Јовићевић и Веселин Осмајлић и многи други.