Потпредседник СПО и народни посланик Александар Чотрић посетио је 11. новембра општински одбор СПО Младеновац и у страначким просторијама је разговарао са бројним чланством општинске организације.

Чотрић је упознао чланове Странке са ставовима руководства СПО о актуелној ситуацији у Србији, иницијативама Странке да се убрза пут Србије ка Европској унији, да се земља у потпуности демократизије и реформише и начини потпуни прекид с комунистичким наслеђем - отварањем досијеа, реформом служби безбедности и доношењем Декларације у Скупштини Србије о осуди злочина комунистичког тоталитарног режима.

Потпредседник СПО је говорио и о досадашњим и планираним активностима Председништва, посланичке групе у СПО-ДХСС у Скупштини Србије, Градског одбора СПО Београд, Извршног одбора и Промотивног извршног одбора, чији је циљ да се СПО јасно позиционира као снажна проевропска, демократска, национална, хришћанска и монархистичка странка десног центра.

Претходно је Александар Чотрић говорио на трибини у Културном центру Младеновца, на којој је, поред осталих, представио и нову књигу анегдота о Вуку Драшковићу - "Вук у причи", коју је објавила издавачка кућа "Српска реч".