У седишту Српског покрета обнове 8. августа одржан је радни састанак на којем су учествовали потпредседник СПО и народни посланик Александар Чотрић, председник Извршног одбора Странке Немања Старовић, директор СПО Александар Цветковић и председник Промотивног извршног одбора СПО Драган Влатковић.

На састанку су разматране мере и предлози за унапређење унутрашње организације странке, координацију међу чланством и одборима, информисање јавности и успешно представљање Српског покрета обнове на друштвеним мрежама - Фејсбуку, Твитеру и другим.

Усвојени су закључци који ће допринети ефикаснијем функционисању Странке, повећаном нивоу активности представника СПО, јаснијој препознатљивости програмских опредељења и већем присуству СПО у медијима, како штампаним, тако и електронским, укључујући Интернет, као веома важан сегмент који све више добија на значају у савременој политичкој комуникацији.

Функционери СПО одали су признање и захвалност члановима Промотивног извршног одбора и свим осталим страначким активистима и симпатизерима који свакодневно афирмишу ставове Српског покрета обнове и за њих придобијају грађане Србије, што је резултовало осетним растом поверења у нашу Странку.