Александар Чотрић, потпредседник СПО и посланик у Скупштини Србије позвао је данас бираче да на изборима 16. марта свој глас дају листама и појединцима који имају резултате и који су доказали да раде у интересу грађана, а не онима који само обећавају и који су власт користили за личне потребе.

– На изборним листама СНС и СПО за парламент и Град Београд су људи заслужни што су започеле политичке и привредне реформе, што је смањена незапосленост и заустављена инфлација, што Србија преговара са Европском унијом о пуноправном чланству, што је потписан Бриселски споразум, што имамо добре односе са свим земљама региона, што је покренута свеобухватна борба против криминала у друштву, што је почела истрага и процесуирање злочина према новинарима и политичким противницима - нагласио је Чотрић.

Он је, у данашњем разговору са Београђанима у Кнез Михаиловој улици, рекао да ће победа коалиције у којој је СПО, омогућити да се Влада посвети решавању економских и привредних питања, односно привлачењу страних инвестиција, повећању броја радних места, подизању животног стандарда запослених и пензионера и бризи о социјално угроженим становницима.

– Неопходно је да се ови процеси убрзају и да се отклоне све препреке на европском путу Србије - поручио је Чотрић.

Београђанима су се у центру града представили и кандидати СПО за одборниике у Скупштини града Београда - Авро Осмајлић и Александар Цветковић.

Данас су са пролазницима у главној београдској улици разговарали и представници СНС и Социјалдемократске партије Србије.