Александар Чотрић, заменик председника СПО рекао је за Пинк да се за време 30 година колико је политички активан никада није сусрео са тим да опозиција користи насиље и лажи као једини политички аргумент.

- Активно учествујем у политичком животу или га пратим, а нисам никада срео нити у Србији нити у било којој другој земљи да су они који желе да се врате на власт прибегавали већем броју лажи, креирању неких непостојећих афера - рекао је Чотрић и потврдио да опозиција у србији стигматизује председника Вучића и његову породуицу.

Како је он објаснио, све што опозоција заправо ради, ради себи на штету.

- На њиховим протестима појављује се све мање људи. Све мање људи их подржава. Они нису понудили ништа конкретно. Никада нисмо чули да су се потрудили да направе некакав план, програм, да са тиме изађу пред грађане и да покажу да имају стручне људе - казао је Чотрић и додао да је опозиција пред пуцањем.

 - У њиховим редовима су све веће пукотине и размимоилажења. У том Савезу за Србију су све већа размимоилажења и конфронтирају се. Демократска странка је пред напуштањем те коалиције. Видимо да су сами лидери сами са собом у контрадикцији, ту никакве конзистентности нема.

Надовезао се на то да овакво понашање лидера опозиције у Србији показује то да они раде раде против себе и против интереса грађана Србије и осврнуо се на поруку Бошка Обрадовића о претњама новинарима вешањем и смртном казном.

- То је једна страшна порука која говори о томе шта би се десило ако они, не дај Боже, некада дођу на власт. То би био увод у почетак њиховог терора, они већ најављују да би они и политичаре хапсили и све оне који не мисле као они. То би био један огољени фашизам, који би био много гори од Љотићевог. То би личило на нацизам - рекао је он.

 

фото: tvpinkprintscreen