Одборник Вуковић је својим поступком на седници Скупштине града Ваљева сам себе искључио из чланства СПО!

Дан пре спорне седнице, Градски одбор СПО Ваљево је издао саопштење у којем се залаже за ванредне изборе у Ваљеву који су у интересу града и његових грађана, одборник Вуковић се на седници Председништва ГО СПО Ваљево у потпуности сложио са текстом саопштења. 

На седници Скупштине града Ваљева, он је директно одлучивао о стварању услова за ванредне изборе и ста је учинио, подржао је актуелну власт.

Тиме није испоштовао одлуку ГО, није радио ни у интересу града и његових грађана, јер да је тако његов глас би био у складу са оним сто је у саопштењу ГО означено као интерес града. 

На жалост, он је стао у заштиту интереса одређене групе „пословних“ људи.

Одборника Вуковића од раније познајемо као честитог човека, знамо да је овај његов чин био плод огромног притиска и да су други искористили тренутак његове слабости, од њега очекујемо да одборнички мандат врати СПО.

Окружни одбор даје пуну подршку новоизабраном ГО СПО Ваљево и позива чланство да не наседају на јефтине трикове интересних група, по којима се наводно из СПО ишчланило 200 чланова. 

Ти њихови наводи који су се појавили и у појединим медијима нису тачни, нико се није ишчланио из СПО, осим послушника ових већ поменутих!

Председник Колубарског Окружног одбора СПО

Светислав Матић